<

Як команда Молодіжного ресурсного центру “Нові крила” до Литви їздила переймати досвід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:53 | 4.01.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Наприкінці жовтня 2017 року активісти ГО “Центр розвитку та демократії” та ГО МРЦ “Нові крила” мали можливість відвідати місто Вільнюс та зустрітися зі своїми колегами з інших громадських та молодіжних організацій.

У рамках проекту “Нове покоління жінок-лідерів” п’ятеро молодих жінок відвідали литовську столицю та вивчали досвід роботи аналогічних організацій у дружній країні. Проект реалізовувано у партнерстві із литовською організацією “Center for Equality Advancement”.

У рамках візиту молоді дівчата побували у Литовському центрі дітей та молоді, спеціалізованому дитячому садку Nendre, провели зустрічі з представниками студентського самоврядування Вільнюського університету, представниками Офісу Омбудсмена у Литві, працівниками Європейського інституту гендерної рівності та інших організацій, що працюють у сфері захисту прав людини.

Участь у проекті надихнула молодих дівчат та жінок ставати більш вмотивованими до участі у громадському житті регіону. Вони побачили, що можуть втілювати невеликі зміни та організовувати заходи, що надасть їм впевненості в собі, а також вмотивує в подальшому залишатися жити в регіоні та брати активну участь у житті громади.

Проект реалізовано в рамках реалізації обмінів молоддю відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Раду обмінів молоддю України та Литви.

За підтримки Мiнiстерство молоді та спорту України




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа