<

У нововолинця, якого взяли під варту за грабіж та крадіжки, знайшли пів кілограма марихуани та зброю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:34 | 31.01.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ коментарів 5

28-річного мешканця Нововолинська підозрюють у вчиненні грабежу та трьох крадіжок із помешкань громадян.  Зловмисникові обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Про це інформує поліція Волині.

Чоловіку повідомили про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених 3 ст. 186 (грабіж) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком 60 діб.

Нововолинця обґрунтовано підозрюють у вчиненні низки інших аналогічних злочинів на території міста.

Крім того, під час обшуків у його помешканні виявили та вилучили 500 г речовини, схожої на марихуану, ювелірні вироби (ймовірно викрадені) та пістолет. Вилучене направили на дослідження у Волинській науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. 

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. 

До слова, підозрюваний раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу, крадіжок та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. 




коментарів: 5
  1. Дякую поліції за роботу. Громадяни міста, не соромтесь,- бачите злочин (злочинця) – телефонуйте в поліцію.

  2. А толку дзвонити? Пограбували гараж – дізнались хто і повідомили в поліцію. Результат – немає доказів( бо не зловили на гарячому), на утриманні двоє малолітніх дітей і мати інвалід. Діма Савчук – його й після того ловили, та вже на гарячому – але досі гуляє на волі. Чому??

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота