<

Всі пацієнти, які лікуються від ковіду на стаціонарі Нововолинської лікарні, не були вакциновані

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:41 | 11.10.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
590
/ коментарі 4

Станом на 11-те жовтня 6 хворих перебуває у реанімаційному ковідному відділенні Нововолинської лікарні. В інфекційному – 30. Завантаженість ліжок – 30%.

У КНП «НЦМЛ» на період лікування пацієнтів з COVID-19 будуть запровадженні карантинні заходи, з обмеженням відвідуваності хворих у стаціонарних відділеннях, – інформують на фейсбук-сторінці медзакладу.

«Ми повністю відпрацювали маршрут ковідних пацієнтів, бо лікарня є опорною та багатопрофільною, щоб пацієнти не пересікалися. Лікування коронавірусних пацієнтів не повпливає на якість та об’єми надання медичної допомоги! Хірургічні операції, проведення обстежень та стаціонарне лікування буде продовжене», – зазначив директор КНП «НЦМЛ» Олег Шипелик.

Враховуючи стрімке збільшення пацієнтів, мешканців громади просять дотримуватися соціальної дистанції, використовувати засоби індивідуального захисту та вакцинуватися.

“Вакцинація – єдиний спосіб зупинити пандемію. Відсоток вакцинації колективу КНП «НЦМЛ» один із найвищих в області і складає 76%. Медичний персонал, який задіяний в лікуванні коронавірусних пацієнтів, вакцинований на 100%”, – зазначають на сторінці медзакладу.

Від 11 жовтня у лікарні офіційно підписали пакет з НСЗУ для надання допомоги пацієнтам з коронавірусною інфекцію.

Нагадаємо, оприлюднили статистику захворювань на COVID-19 у Нововолинській громаді.




коментарів: 4
  1. Та шо ви чешете!!! В Ізраїлі більше хворих це щеплені,а в нас можна подумати навпаки,вже не знають як пропагондувати укол.

  2. От пропагондуни! Не правда це) Мусово просто жижу якось якнайбільше виколоти та план здати , бо спортиться

    • люди як ви, своїми необдуманими словами підтримують смерті своїх співгромадян. включи мозок і подивись статистику, хто в реанімації лежить, перед тим як писати х.ню. я сам тимчасово проживаю в німеччині і тут 97% зі всіх реанімаційників не вакциновані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота