<

Волинський нардеп відстоюватиме аби держава таки відновила для Нововолинська зону пріоритетного розвитку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:55 | 7.10.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Ігор Гузь виступає за відновлення для Нововолинська зони пріоритетного розвитку. “До 2005 року місто мало статус зони вільного економічного розвитку і тоді було створено близько 30-ти великих підприємств, що працюють до цього часу і забезпечують людей роботою. Це, наприклад, підприємства «Кроноспан» чи БРВ «Україна» та багато інших», – зауважив він під час виступу в парламенті.

“У Нововолинську держава закрила 7 шахт. У місті, де триває процес ліквідації вугільних підприємств, зменшити ризики безробіття можна тільки при підтримці бізнесу. Мої виборці просять відмінити рішення від 2005 року і повернути Нововолинську зону пріоритетного розвитку! Вільна економічна зона у Нововолинську працювала і давала позитивні результати. Мої виборці вимагають повернути місту цей статус, де держава фактично закрила і продовжує закривати шахти, повернути цей статус», – зауважив нардеп.

Ігор Гузь також апелював до вугільного міністра Насалика, який закриває у Нововолинську останні шахти, – у місті, де найвищий рівень наркоманії, злочинності, СНІДу в Західній Україні.

Народний депутат відстоюватиме аби держава таки відновила для Нововолинська зону пріоритетного розвитку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок