<

Водій «Opel» не надав переваги у русі: повідомили подробиці летальної ДТП у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:57 | 1.07.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3127
/ коментарі 3

30-го червня близько 16:35 на вулиці Маяковського у Нововолинську трапилась ДТП, внаслідок якої семеро людей травмувались, одна пасажирка загинула.

22-річний водій автомобіля «Opel Vectra», виїжджаючи  з другорядної дороги на перехрестя,  не надав переваги в русі автомобілю «УАЗ» та спричинив дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок ДТП загинула пасажирка автомобіля «Opel Vectra», повідомляє поліція Волині.

Водії автомобілів та п’ятеро пасажирів легковика отримали тілесні ушкодження  різного ступеню тяжкості. Шестеро із них госпіталізували до лікарні. Серед травмованих є троє неповнолітніх.

Встановлено, що  на момент ДТП водії були тверезі.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Триває слідство під час якого з’ясують усі при чини та обставини автопригоди.




коментарів: 3
  1. БУГ , а сому не має фото знака , уступи дорогу , в деревах , встановленого за всіма нормами і положеннями дорожнього статуту !!! Там якщо знаєш про нього , то побачиш , а якщо не знаєш , тоді все залежить від інтуїції ! Я не кого не виправдовую і не звинувачую , просто наші поліцейськи , що не їздять там не патрулюють район , чи вони бачить те , що потрібно бачити , напевно команда така , чи професіоналізму 0 !!!

  2. Трендець. Дай Бог здоров’я і душевного спокою кожному учаснику, особливо хлопчині!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа