<

Водію інкасаторського автомобіля, який наїхав на хлопчика в Нововолинську, повідомили про підозру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:22 | 17.11.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ коментарі 2

58-річному інкасатору-водію, який в кінці липня здійснив наїзд на 6-річну дитину біля АТБ у Нововолинську, повідомили про підозру, триває досудове розслідування.

Про це повідомляє прокуратура Волинської області.

За процесуального керівництва Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури 58-річному інкасатору-водію одного із банків повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження (ч.1 ст. 286 КК України).

Удень 29-го липня цього року у Нововолинську водій інкасаторського автомобіля на прилеглій до одного з супермаркетів території на проспекті Степана Бандери наїхав на 6-річного хлопчика, травмувавши дитину. Хлопчик перебував у реанімації.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Зауважимо, що за порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження, санкцією ч. 1 ст. 286 КК України передбачено покарання до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.




коментарів: 2
  1. Це жах якийсь. Дитина сама влетіла під колеса машини, а водієві за це сидіти 3 роки?
    Дитині 6 років і батьки повинні слідкувати за такою малою дитиною, батьки винні в тім що трапилось!

    • Дитина їхала по тротуару вниз до входу в атб, водій заїжаючи на парковку не побачив дитину, збив її, дитина відлетіла приблизно на метр після чого наїхав на неї, затормозив коли дитина уже була під передніми колесами, все це є на відео і було у відповідних органах. Водія ще ніхто не сажає, ваш коментар не доречний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа