<

Водії були тверезі: розповіли деталі аварії біля автостанції у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:36 | 24.05.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
33
/ коментарі 4

Водії двох легкових автомобілів, які потрапили в аварію 23-го травня на перехресті біля автостанції у Нововолинську, були тверезі.

Про це БУГу повідомили у місцевому відділенні поліції.

Нагадаємо, близько 11:30 на перехресті вулиць Шахтарської та траси Р-15 сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися Volkswagen та Mercedes. Від удару автівки розвернуло і Фольксваген в’їхав у паркан.

Як повідомляють Волинські Новини, внаслідок аварії постраждали троє людей, їх швидкою допомогою госпіталізували до Нововолинської центральної міської лікарні.

В оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» розповіли, що повідомлення про аварію надійшло о 11:21. Зі слів очевидців, зіткнулися автомобілі. В автопригоді постраждали троє людей – водії транспортних засобів та пасажир. Чоловіків, 58, 23 та 24 років було госпіталізовано у лікарню.

У двох постраждалих закрита черепно-мозкова травма, гематоми, забої голови та інших ділянок тіла.




коментарів: 4
  1. Один їхав на червоний, але лампочка не працювала, той подумав що світлофор вимкнений і їхав згідно знаків по головній. Інший їхав на зелений, по другорядній із сторони вул. Шахтарської., там лампочка працювала. Все. Бабах.

  2. 21 століття. Классс. Ідемо в Європу!!!!
    Лампочка перегоріла і зламала всю систему)))))
    Так повісьте дублюючій світлофор, чи це не можливо? Шо ти таке кажеш ? Одного хватить. Аварії майже кожен тиждень там, а всім пофіг на це шо є якась проблема там. Задайте питання як весь світ живе з тим шо буває таке шо перегорить лампочка в світлофорі в Польші чи Англії, в Білорусії чи Азії ? Вона буде замінена а не так як в нас. Вона перегоріла за декілька днів до ДТП. Всім гарного дня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота