<

Внаслідок ДТП у Нововолинську кілька вулиць залишилися без світла

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:44 | 28.01.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 5

28-го січня близько 15:00 по вулиці Сковороди поблизу хлібзаводу водій буса в’їхав в опору лінії електропередач.

За словами очевидців Мерседес рухався на великій швидкості, не впорався із керуванням та врізався в опору, яка повалилася на бус.

Свідки розповідають, що водій був у нетверезому стані.

В результаті аварії мешканці будинків залишилися без світла. Були знеструмлені вулиця Сковороди, Мічуріна, Куліша, провулок Мирний та Декабристів.

На місці наслідки ДТП ліквідовували працівники “Волиньобленерго”. Майже всім вулицям повернули світло, однак кілька будинків по Сковороди та Мічуріна будуть чекати електрику до завтра.

Очевидці також говорять, що водій обурливо поводився, вимагаючи замість приведення в лад лінії електропередач допомогти йому скинути стовп із автомобіля.




коментарів: 5
    • Мабуть, не один. А чого шкода? Як антикваріат?
      Мені зовсім не шкода, він мабуть зовсім прогнив.

  1. П’яний за кермом наламав стовпів ще й “обурливо поводився щось вимагаючи”,в р.Буг ту калимагу разом з водієм (мої діти щодня ходять тією дорогою), коли вже ті алкачі почнуть думати трохі за інших людей

  2. І ДЕ НАШІ ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ КУДИ ДИВЛЯТЬСЯ.ТАМ НЕМА ПІШОХІДНИХ ДОРІЖОК ПІШОХОДИ ТАМ ХОДЯТЬ ПО ДОРОЗІ ЖІНКИ З ДИТЯЧИМИ КОЛЯСКАМИ БОГУ ДЯКУВАТИ ЩО В ДАНИЙ ЧАС НЕ БУЛО НІКОГО.В таких горе водіїв не думаючи треба лишати прав довічно хай коні купить їздить!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок