<

Вкрав прикраси, техніку, каву та шкарпетки: у Нововолинську затримали зловмисника

15:34 | 10.11.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1164
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську затримали зловмисника, який пограбував квартиру місцевої мешканки. Власниця відлучилась ненадовго з оселі, тим часом грабіжник поцупив золоті прикраси, пляшки алкоголю, техніку і навіть каву та шкарпетки.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині

Коли жінка відлучилась на короткий проміжок часу, невідомий проник до її помешкання через вікно та пограбував. Коли волинянка повернулась, то почула шум в помешканні, а, відчинивши двері, побачила безлад і розкидані речі.

На місці події поліцейські відібрали речові докази та слідову інформацію. Громадянка детально описала зовнішній вигляд та риси зловмисника, і правоохоронці почали встановлювати його особу.

Тим часом, службова собака привела до сумки, яку, втікаючи, відкинув крадій неподалік будинку. Там була частина поцуплених речей. 

Правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився 25-річний нововолинець. Молодик раніше судимий, неодноразово притягувався до відповідальності за скоєння майнових злочинів. Більш цінні чужі речі при ньому також виявили.

Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, адже затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Триває досудове розслідування, розпочате за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж в умовах воєнного стану: за цією статтею фігуранту оголошено підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Перевіряється його причетність до скоєння інших майнових злочинів на території міста.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота