<

Вкрав дві пляшки горілки та солодощі: нововолинця засудили до 5,5 років за ґратами

14:35 | 14.11.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2219
/ коментарів 9

Неодноразово засуджений мешканець Нововолинська намагався вкрасти з магазину АТБ горілку та солодощі, його затримала охорона. Суд призначив злодію покарання – 5,5 років позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду.

Чоловік був раніше судимий сім разів за крадіжки, грабежі, носіння, зберігання чи збут вогнепальної зброї, незаконне виробництво, придбання наркотичних засобів.

Суд встановив, що в магазині АТБ чоловік таємно взяв з полиці упаковку трубочок «Бам Бук» зі смаком згущеного молока на фруктозі та дві пляшки горілки «Козацька рада», чим намагався спричинити магазину майнову шкоду на 536 гривень. Товари він склав у пакет та намагався вийти з магазину, але його зупинила охорона.

Дослідивши й оцінивши докази суд прийшов до висновку, що винність чоловіка доведена в судовому засіданні повністю. А його умисні дії, які виразились у закінченому замаху на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчиненому повторно, в умовах воєнного стану, суд кваліфікує за ч.2 ст. 15 ч. 4 ст. 185 КК України.

Суд ухвалив: визнати чоловіка винним та призначити покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років 6 місяців.

Фото – ілюстративне




коментарів: 9
  1. Цей прошарок населення повинен сидіти за пляшку горілки ,бо за мільйони це вже друга мова ,там поділився і всі в шоколаді .

  2. Сало,горілка,курка і т/д дуже тяжкі злочини ! Максимальне покарання ! Мародерство , мільйони, фури з гум допомогою з митних складів на приватні ! Яйця по 17 грн., Чонгар , Баканов, Рєзніков і т/д ! Звільнення з посади , виїзд за кордон , життя прекрасне ! Країна мрії !!!

    • Чомусь тих хто краде вагонами не садять, а таких садять що вкраде пляшку .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер