<

Вкрав бренді, випив його зі знайомими, пусту пляшку віддав поліцейським: у Нововолинську судили злодія

16:12 | 4.10.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3366
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську чоловік з магазину поцупив алкоголь — бренді за 412 гривень, за це йому суд призначив рік умовно. Також йому довелось заплатити 755 гривень судових витрат.

Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 2-го жовтня.

Як йдеться у справі, 8-го січня підсудний вкрав з магазину «Акцент» бренді «Valdespino 5», об’ємом 0,7 л. Вартість, відповідно до висновку експерта, – 412 гривень.

На суді чоловік признав вину та розповів, що після злочину розпив спиртне разом зі своїми знайомими. Наступного дня по приїзду до нього працівників поліції усвідомивши, що він вчинив, добровільно видав працівникам поліції пусту пляшку від спиртного напою.

Чоловік додав, що у вчиненому щиро розкаюється, розуміє, що вчинив протиправно, щиро шкодує що так сталось, запевнив, що більше такого робити ніколи не буде. Також сказав, що добровільно відшкодував в магазин завдану шкоду.

Нагадаємо, що злочини, які були скоєнні в умовах воєнного стану, караються суворіше.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 КК України та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк п`ять років.

Але на підставі ст.75, ст.76 КК України підсудного звільнили від відбування покарання, якщо протягом одного року він не вчинить нового кримінального правопорушення і виконає покладені на нього обов`язки.

Також чоловік повинен сплатити 755 гривень судового збору.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер