<

Вкотре об’єкти у громадах Володимир-Волинського району не отримують кошти з Держфонду регіонального розвитку, – Бокоч на сесії облради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 9.12.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
597
/ Коментарі відсутні

Депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч звернувся до голови ОДА Юрія Погуляйка з проханням надати відповідь, чому об’єкти Володимир-Волинського району не отримали фінансування з Держфонду регіонльного розвитку у 2022 році.

Депутатський запит він озвучив 9-го грудня під час сесії обласної ради.

Депутат зазначив, що в переліку об’єктів, які будуть фінансуватись за кошти Державного фонду регіонального розвитку у 2022 році, вже вкотре відсутні об’єкти, що знаходяться у громадах Володимир-Волинського району.

За його словами, територіальні громади виконали всі процедурні умови, проте вже не перший рік не потрапляють у перелік тих, які отримують ресурси від ДФРР. Усі надані об’єкти від зазначених територіальних громад є соціально важливими, каже він.

Бокоч звернувся до голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка з проханням надати коментар щодо причин відсутності у переліку об’єктів від територіальних громад із Володимир-Волинського району.

Запит присутні на сесії обласні депутати підтримали.

Раніше БУГ повідомляв, що Нововолинський дитсадок №6 може потрапити у програму Президента «Велике будівництво». Згідно з програмою, дошкільний заклад мав бути модернізований та утеплений. Мер Карпус розповідав, що в області усно запевнили про включення садочка у список об’єктів. Однак як з’ясувалось, його виключили.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер