<

Віктор Сапожніков заговорив російською, аби догодити міністрові, який відвідав Нововолинськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:52 | 4.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ коментарів 45

Аби догодити російськомовному міністру уряду «Слуг народу» Олексію Чернишову, міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков перейшов на російську мову.

Трапилося це 3-го липня, під час візиту до міста Нововолинська Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова,  – пише ВолиньUA.

Показуючи російськомовному міністру в уряді «Слуг народу», як відбуваються роботи з реконструкції міського стадіону, очільник Нововолинська запопадливо перейшов на мову російського окупанта. Це видання назвало “комплексом меншовартості”.

“Замість того, аби вказати міністру, де він знаходиться, нагадати, що мовою ділового спілкування в Україні є державна українська мова, Віктор Сапожніков вчинив як ниций блазень, зганьбивши славну громаду Нововолинська на всю Україну”, – пише видання.

Відео розмови авторства СТН.

Читайте також:

Голова Волинської ОДА вперше відвідав Нововолинськ та шахту №10: Погуляйко та Сапожніков знайшли спільний «язык»




коментарів: 45
  1. І що тут такого?! Петька рошен он шпарить також по російськи….волинь юа по тємнікам почала працювати…

  2. Аваков російською шпаре аж гай шумить! Наш президент також добре разговаріваєт. Діти Порошенка також… І, що?

  3. А слуга зброда української не знає??? За парєбрік геть з Волині, або вчити мову

  4. Як казав один зелений “ми думали що це дно, але раптом знизу хтось постукав…”

  5. на мові окупанта розмовляє(за різними джерелами) від третини до половини населення України.. ті хто “розкручують” цю “мовну тему” явно працюють на остаточний розкол нашої країни і більш за все на тих же окупантів(такі собі вовки в овечих шкурках))). росії вигідно “відтяти” західні землі.. для них це “галіция” з населенням яке “нєпєрєвоспітаєш”.
    питання до волинь юа…коли президент спілкується з західними політиками на англійській мові то це також “комплекс меншовартості”???????????

    • та да, я давно підозрював, шо Ніцой, Фаріон і наш комсомолець носять погони путіна.

      • Знаєте, “макс п.”, Україна не була під англійською чи американською окупацією 350 років підряд. А під російською – була. Вони, (американці та англійці) нас не занглізовували і не забороняли української мови, друку книжок, служб Божих, навчання у вузах, коледжах, училищах рідною мовою… А Росія це робила з особливою жорстокістю! І тому подібне. Ви думаєте, про пишете?

        • Ооо!! Навіщо смуту сієш???
          Британці цілі цивілізації знищували,колонії з рабами мали…. шкода часу на полеміку
          Но rock в них дуже сильний!

          • Яку то цивілізацію британці знищили, можна докладніше? Ти з москалями не сплутав?

          • Усер, ти такий кумедний…Ocт-Индийckaя komпaния.. повстання сіпаев.. а знаеш скільки було индейцев напочатку ? більше 100 млн.. де вони ?

          • Що мені твої сіпаї, якщо повстання українців москалі придушували. Неодноразово. І індіанів було лише близько мільйона, в якого кисельова ти взяв число 100 млн.?

        • а мені здається ,що ви читаєте і зовсім не думаєте.мій коментар був явно не про(чи за)росію. так що питання це задайте собі в першу чергу))
          p.s.берете з (офіційної) історії, тільки той період який вигідний вам особисто)) про окупацію українських земель іншими “сосідами”(наприклад поляками) ви не згадуєте…може тому ,що Україна як держава в цей час стрімко розвивалася))а може тому,що ви голова “дружньої” до них ГО”Україна+польша”)))

    • НА ТЕБЕ ШКОДА ЧАСУ user!
      Вчи історію)))
      Можу підказати!
      Опіумні війни в китаї,ост Індія,Османська імперія ,даже индейці!
      А скільки базарів з рабами???
      Колонізатори ще ті,а за америку мовчу зовсім!
      Куда там москалям з сибірью своєю
      Як Ульянов Володимир казав вчитися,вчитися та вчитися!
      То не Вальцман він #уйні не сказаже!)

      • Коли були раби в Америці, а коли кріпаки в москальщині? І кріпацтво в Україні москалі ввели, до них не було. А не хочеш сказати, коли комуняки селянам дозволили мати паспорт?

        • Википедия :
          Население Нового Света к 1500 году составляло 46 миллионов человек, по данным Броделя в 1650 году население Америки составляло от 8 до 13 миллионов[30], к 1750 году численность коренного населения уменьшилась в несколько раз, за 250 лет вымерли большинство языковых семей (целые группы народов) и языков-изолятов. Подавляющее большинство индейцев (до 100 миллионов, по некоторым выкладкам убывания площади обрабатываемых полей) погибли из-за отсутствия иммунитета к болезням, невольно или преднамеренно[31] (через одеяла, пропитанные трупными ядами или принадлежавшие больным оспой)[32] занесённым европейскими колонистами.

        • Чому ти такий впертий?
          Кріпацтво в тій чи іншій формі проходили всі цивілізації,імперії,країни…
          Починаючи ще з Єгипту,Риму,Греції Київської Русі та початку дев’ятого столітті Англії твоєї коханої)

  6. Я вже 14 років живу в Києві і завжди спілкуюся украінською. Я ніколи не переходжу на російську і ні з ким, бо в мене таке відчуття, що я зраджу самому собі. Я вільно спілкуюсь російською, через те, що виріс в Новіку – польською, англійською. І іноді в житті виникають люди з східного світу: росіяни, грузини, – я відповідаю украінською – якщо ти приперся на мою землю вчи украінську, не хочеш вчити – вали звідси.
    Одним словом, мало того, що Сапожніков родом з Донецькоі обл, то він ще позорить моє місто, мало з того, що 30 років при владі, мало з того що в нього і в жінки по 6 готівкових рахунків в банках, коштовні метали, і навіть дві заправки (це те що він офіційно задекларував), то він ще принизив громаду нововолинська. Блазень і трутень.
    Дуже шкода, бо в нас чудове місто і прекрасні люди, а без Чобота, воно б вже давно краще розвинулось, але схоже, якщо його і не оберуть мером, то буде хтось з його славетних хабарників-заступників (з якими дещо перетинався коли жив в Новіку) і буде в місті все по старому :(((шкода :(((

    • в новіку виросла,бачте, англійською вона спілкується та польскою. Не сочиняй і не сміши людей.

    • Ігор особисто я тебе повністю підтримую, а мій тьоска в попередньому коментарі – ні.

  7. Прогнувся пі вищим чиновником, йому плювати і на мову і на нас аби біля корита втриматись

  8. Я їзджу по Європі і усім говорю що я Українець з прапором на склі а на цього трутня вже дивитись тошно

  9. Така вже вона є – холуйська сутність українця. Ні почуття власної гордсті, ні самоповаги.

    • З нього такий українець як з мене Морган Фріман. Потомок підселених москалів в хату вбитих голодом українців. І прізвище далеко не українське

  10. Є різні важелі впливу на людину!
    Навіть в такому місті як Нововолинськ!
    А бренчання на клавіатурі це доля невдах!
    А для діючого мера з тих опонентів що висунулись достойних немає

      • Вам відповіли що англія не була біла і пушиста!
        А на рахунок ярма? Українцям завжди подобалось ярмо,головне правильно розставити пріоритети та навішати лапши)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя