<

Військові з Нововолинська отримали від благодійного фонду авто

12:04 | 29.02.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
736
/ 1 коментар

Військові, у тому числі з Нововолинська, отримали у 2023 році від благодійного фонду «MK Foundation» автомобіль Volkswagen Transporter T5.

Особовий склад військової частини А4**8 отримав від фонду автомобіль Volkswagen Transporter T5, який став основною транспортною одиницею для оперативного переміщення особового складу в райони виконання завдань.

Військові вислови подяку MK Foundation: “Дякуємо вам за те що не залишаєтесь осторонь проблем тих, хто насправді потребує допомоги та всіляко намагаєтесь внести частку своєї душі і праці. Ваша допомога є важливим свідченням небайдужості, доброти та надії на кращі часи. Від щирого серця дякуємо вам! Надіємось на подальшу співпрацю та підтримку”.

Нагадаємо, благодійна організація «MK Foundation» зареєстрована в Києві, але її важливий логістичний та організаційний ланцюжок пролягає через Володимирську громаду. Тут акумулюють привезені із закордону автівки, проводять їхній повний техогляд, приводять до ладу виявлені несправності, фарбують. І організовують їхню передачу на фронт.

Читайте також: Чергові 30 автівок від благодійного фонду відправили на фронт з Володимирського району.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя