<

Відтепер у Нововолинську не можна буде здати іспит на водіння

16:05 | 2.12.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
6764
/ коментарі 2

З 1-го грудня на Волині теоретичні та практичні іспити для отримання посвідчення водія можна скласти лише у двох сервісних центрах МВС із чотирьох діючих, а саме: в селі Струмівка Луцького району та місті Ковелі.

Метою таких змін є забезпечення прозорих умов для кандидатів у водії, запровадження сучасних систем відео та аудіо фіксації усіх процесів під час складання іспитів та створення зручної системи попереднього запису на іспити, – йдеться на сайті регіонального сервісного центру Волині.

«Нагадаю, що завдяки функціоналу Е-запис на сайті Головного сервісного центру МВС можна записатися як на складання теоретичного іспиту та спланувати свій візит на 2 тижні вперед , так і на практичний іспит . Запис на цю послугу можливий на 3 тижні вперед, що скорочує кількість візитів до сервісного центру МВС для отримання цієї послуги.

Також, ми збільшили кількість робочих місць, відповідно буде збільшено кількість талонів.
Автопарк сервісних центрів МВС для складання іспитів зазнає переоснащення і частина транспортних засобів переміщується з одних населених пунктів до інших. Тому нині маємо 6 транспортних засобів категорії В у наших двох центрах», — зазначив Олександр Семчишин (начальник РСЦ ГСЦ МВС у Волинській області).

Заступник начальника ГСЦ МВС з питань впровадження цифрових інновацій Дмитро Сірак розповів про технічні зміни, які впровадили в екзаменаційних хабах.

«Посилюємо технічні умови в екзаменаційних класах. Додатково обладнали їх відеокамерами, які фіксуватимуть звук. А завдяки додатковій відеофіксації виключається будь-яке ймовірне втручання в іспити. Такий контроль і нагляд за процесами дасть кандидатам у водії більше інструментів для оскарження результатів іспиту за потреби», — додав Дмитро Сірак.

В інших сервісних центрах МВС нашої області, а саме – в Нововолинську та Камінь Каширську громадяни й надалі отримуватимуть такі послуги, як:

  • реєстрація та перереєстрація транспортних засобів,
  • видача та обмін посвідчення водія,
  • вибракування транспортного засобу,
  • отримання міжнародного посвідчення водія.

Проте теоретичні та практичні іспити прийматимуться виключно в тих підрозділах, в яких розпочався пілотний проєкт, тобто сервісний центр МВС № 0741у с.Струмівка та сервісний центр МВС № 0742, що знаходиться в Ковелі.




коментарів: 2
  1. вот тє на…
    то ж недавно писали шо все можна здавати, вчитися не треба.
    а то бачу шо ні вчитися не треба, а ні здати неможливо

  2. пропоную ще більше покращити сервіс жля українців. Скоротити Луцьк і Ковеель і нехай всі їдуть здавати у Київ, збільшити там кількість талонів і буде взагалі супер!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа