<

Відмовився брати за проїзд монетами: у Нововолинську черговий скандал з водієм маршрутки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 4.10.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
16
/ коментарів 8

У Нововолинську хамовитий водій маршрутки відмовився від оплати проїзду монетами.

Про прикру ситуацію написала у соцмережі facebook Маша Медведева. Вона зазначила, що її 12-річна донька їхала в маршрутці N6. Зайшла на 15-му мікрорайоні, щоб поїхати на Шахтарський.

Дівчинка відразу ж хотіла розрахуватися з водієм за проїзд і дала йому кілька монет номіналом 1 гривня і 50 копійок. Однак, той відмовився брати копійки, почав вимагати готівку, кричати, хамити й виганяти перелякану школярку з маршрутки.

“На жаль дитина розгубилась, і нікому не зателефонувала. На Шахтарському її зустрічав дорослий брат, він міг би і проїзд оплатити і підрихтувати наглу водійську пику, якби знав що сталося!”, – зауважила Маша Медведева.

Вона зазначила, що написала про цю подію у фейсбуці, аби нововолинці знали, в яку ситуацію можуть потрапити їхні діти, а також подякувати за людяність та допомогу сторонньому чоловіку, який допоміг її доньці.

“Дуже дякую чоловікові, який захистився і заплатив за мою дитину паперовими кюпюрами!” – наголосила жінка.

Окрім цього, Маша Медведева поставила запитання місцевим перевізникам:

“Шановні перевізники! Уточніть, будь ласка, яким законом ви керуєтесь, відмовляючи людям розраховуватись в маршрутках монетними грошима?”.

До слова, така ситуація з водіями громадського транспорту в Нововолинську виникає не вперше. Але здебільшого йшлося про пільговиків, які теж нарікали на водіїв маршруток, стверджуючи, що ті відмовляються їх безкоштовно возити і хамлять їм.

Читайте також:

У Нововолинську водії маршруту №4 відмовляються возити дітей-пільговиків: у мерії кажуть, що це проблема батьків

Не можуть скористатися пільговим проїздом: про дітей з інвалідністю влада Нововолинська знову забула




коментарів: 8
  1. Треба такому водію влаштувати спільний флеш-моб, оплачуючи проїзд номіналом по 10 копійок, і нехай спробує відмовити в проїзді… Водії ведуть себе так, наче не заробляють на пасажирах, а роблять всім дуже велику безкоштовну послугу. Цікаво якби такому маршрутчику підстригли лише пів голови, а потім відмовили, бо не тою купюрою розрахувався…

  2. Та (вибачте) бикота, постійно хамовито відноситься до людей! То їм завелику валюту дають, то їм копійки дають, то їм третє, то їм десяте!
    Таке враження що їх хтось заставляє возити людей. Та не подобається, йди на Ливарний Завод! Те що треба!

    • На пан курчак,нехай спробують легкого хлібчика,а то зі «Смарагда»не вилазять,за наші гроші..

  3. Водій водієві – рознь. На тому самому маршруті, колись не мав гривень, але була в кишені 5-ти доларова купюра, спитав – “долари візьмете”? Водій – “візьму”. Відрахував здачу гривнями, по курсу і ніяких скандалів.)

  4. Нажаль, все залежить від людини. Скрізь можна зустріти тих, хто тільки з хліва виліз. Так в хліву і проведуть все життя. Там його і закінчать.

  5. давайте платити монетами і писати сюди як вів себе водій і що казав !
    А ще можна зробити флеш моб на годинку через гоинку ходити по зебрі туди назад

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота