<

“Від вас бачення, від нас – дії”, – Ігор Гузь у спеціальній загальноосвітній школі № 9 Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:38 | 25.11.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

23-го листопада після відвідин дитячих садків у місті Нововолинськ народний депутат Ігор Гузь зустрівся з керівництвом і колективом Нововолинської спеціальної загальноосвітньої школи № 9 Волинської обласної ради.

Він зазначив, що з задоволенням готовий передбачити в державному бюджеті певні кошти для цієї установи. Нардеп прозвітував про свою діяльність у Верховній Раді та висловив власну позицію щодо ситуації в країні. Ігор Гузь в спілкуванні з працівниками школи зупинився на проблемах Нововолинська, зокрема, питанні закриття копалень, добудови шахти №10. Піднімали також тему підвищення заробітних плат педагогам.

“Визнаю, що влада після Майдану не виправдала довіри українського народу, але хочу вас застерегти: якщо ви вірите в те, що прийде опозиція і все поміняється, наступить рай, я вас розчарую – не буде цього. Я не проти виборів, але категорично проти того, щоб люди мітингували так, як востаннє в Києві. Це не Майдан, коли тобі платять 200 гривень і ти їдеш в столицю мітингувати”, – відзначив парламентарій.

Завдяки ініціативі народного депутата у Нововолинську проводять ремонти в закладах освіти, адже саме за його пропозицією уряд виділив місту 1,8 мільйона гривень. За ці кошти встановлюють теплі вікна в дитсадках, а також постануть 5 дитмайданчиків у Нововолинську та один в Благодатному.

Наступного року спільними зусиллями трьох бюджетів (державного, обласного та міського) є плани замінити вікна у всіх дитячих дошкільних установах. Ігор Гузь зауважив, що чекає пропозицій від міськради, у яких закладах потрібно це зробити.

Педагогів цікавили питання тарифів та розробки газових родовищ на Волині.

У рамках візиту у школу нардеп оглянув приміщення закладу. Директор Тетяна Кантор розповіла про проблеми освітньої установи, зокрема, про відсутність нормального асфальтного покриття на шкільній території. Також дітки потребують якісного спортивного майданчику для ігор.

Ігор Гузь попросив керівництво шкільної установи підготувати проектно-кошторисну документацію на будівництво майданчика. “Від вас бачення, від нас – дії”, – підсумував народний депутат.

img_0605

img_0509

img_0530

img_0539

img_0562

img_0541

img_0565

img_0568

img_0618




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер