<

Вербна неділя у храмах Нововолинська пройшла без порушень правил карантину – поліція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 13.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 10

12-го квітня у Нововолинську святкували Вербну неділю. У цей день біля 11-ти храмів міста чергували працівники поліції. Порушень карантину ними виявлено не було.

Як повідомив т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський, 33 працівники особового складу поліції забезпечували правопорядок під час богослужінь 12-го квітня.

“Біля 11-ти храмів Нововолинська працівники поліції забезпечували охорону публічного правопорядку та недопущення порушень карантину. Було задіяно 33 працівники особового складу.

Порушень правил карантину зафіксовано не було. Дякуємо священнослужителям та прихожанам за розуміння”,- зазначив Василь Бучинський.

Нагадаємо: “Без маски та документів: 12-го квітня на мешканця Нововолинська, який був в стані алкогольного сп’яніння та хуліганив, склали адмінпротокол за порушення карантину“.




коментарів: 10
  1. А по селах навколо міста в храмах московського патріархату людей було повно, мало того там обіцяють і на Паску все за звичаєм!

    • А для чого ти ,Таня навколо міста під час Карантину по селах бігала?ти хоч у масці і з паспортом була?! якщо ні то тебе теж здадуть(від 17000-…..,посповідайся).

      • то та свята Таня що писала про диявола який вигадав спосіб закривати церкви людям на Пасху:)

    • Нажаль, деякі попи настільки нелюблять своїх прихожан, що нехтують всіма карантин ними нормами…

    • Вітька,вивчись у Семінарії,і теж будеш правити.а ліпше навколо міста по селах бігай,як Таня.

  2. Деякі попи настільки нелюблять своїх прихожан, що нехтуюьб усіма нормами карантину…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок