<

Україна переможе: головний муніципал Нововолинська Сергій Смолярук та учасниця добровольчого батальйону Олена Погребська відповіли на важливе питання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 24.03.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
3837
/ коментарів 7

Інтернет-видання «БУГ» розпочало нову мотиваційну рубрику «Україна переможе». Сьогодні ж на це запитання у відео відповіли начальник муніципальної варти Сергій Смолярук та учасниця військового добровольчого батальйону Олена Погребська.

Нова рубрика має на меті подарувати людям мотивацію, тому відомі жителі наших міст, Волині та й України розповідатимуть своє бачення нашої перемоги.

Сергій Смолярук зазначив, що на українській землі народилось не одне покоління, тому за нашу землю ми стоятимемо до кінця.

“Тут народились ми та наші діти, живуть наші батьки, померли наші діди та прадіди – за цю землю ми будемо стояти до кінця”, – сказав керівник мунварти.

Учасниця військового добровольчого батальйону Олена Погребська теж впевнена, що перемога буде за нами. На думку дівчини, ми не можемо не перемогти тому, що за вільними людьми стоїть правда.

“Це наше – і ми будемо за нього стояти”, – додала Олена Погребська.




коментарів: 7
  1. Завдяки героїчного спротиву , не шкодуючи власного життя, наші воїни, зупинили ворога – чим дали Україні дорогоцінний час.
    Ми не маємо права змарнувати а ні хвилини. Гуртуймося , стаємо до вишколу. Щоб захистити кожний населений пункт.

  2. Як тренер став супер- військовим????
    Це схоже на Кадирова….. некомпетентний , але з’являється у всіх відео
    І заберіть цього бендеру. Є жовто- блакитний прапор і тризуб

    • Слава Україні! Шановний ,Сергій учасник бойових дій які почалися з 2014р,він гідно захищав Україну в бригаді АЗОВ,тому Ви помилилися на рахунок,що це просто тренер.Все непорозуміння просто більше до місцевої влади,а під шумок скидаєте в сторону Сергія,а Сергій непогана людина і він не просто тренер ,а людина з війсковим досвідом,тому він тут дивитися за порядком ,наразі виконує роботу по сприянню порядку в місті,на те ,що має право муніципальна варта.Просто муніципальна варта немає багато прав,тому деякі диваки пишуть, що вони мало роблять,вони виконують те на ,що мають право,і не порушують це саме головне.А кримінал має знищувати поліція,муніципал тільки має право допомагати зупиняти злочини, але не мають стільки прав як поліція.Муніципали в основному працюють по адміністративним порушенням.

    • Просто питання, тренер по чому? Ну і раз з шевроном азов то має бути в полку, а не тут.

  3. Оленко, не фоткайся з цим потняком і не дозволяй ніякими іншими методами асоціювати своє чесне ім’я і привабливу зовнішність з цим кримінальним покидьком!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа