<

У Поромівській громаді затримали нетверезого водія: поліцейському повідомили місцеві про порушника

11:00 | 8.11.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
1426
/ коментарі 2

В селі Будятичі Поромівської громади поліцейський офіцер затримав нетверезого водія. Про порушника правоохоронцю повідомили свідомі мешканці села.

Поліцейський офіцер громади розповів БУГу, що під час патрулювання до нього звернулись мешканці та повідомили, що біля відділення нової пошти у селі Будятичі помітили нетверезого водія, котрий ніс загрозу пішоходам та не дотримувався правил дорожнього руху.

На фейсбук-сторінці поліцейські офіцери громади у Волинській області повідомили, що порушник – військовий, про дану подію було повідомлено військову службу правопорядку. У водія вилучили посвідчення та відсторонили від керування, а авто передали його колегам.

Під час перевірки, водій погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння. Результат — 3.28 проміле алкоголю, тобто перевищив норму майже у 18 разів.

На порушника склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.




коментарів: 2
  1. а що особам у військовій формі таки продають бухло в магазинах? Ось чому вони на гражданці такі нарвані та безстрашні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок