<

У поліції прокоментували ситуацію, в якій колишні співмешканці у Нововолинську конфліктують через спільного сина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:16 | 25.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
33
/ 1 коментар

Конфліктна ситуація між М. Кузнецовою та С. Макарчуком у Нововолинську триває уже не перший рік. Неодноразово обидві сторони звертались у поліцію, писали відповідні заяви. Також є численні публікації у ЗМІ.

Наголошуємо, що поліція в цій ситуації діє виключно в рамках чинного законодавства та не приймає чиюсь сторону конфлікту, – інформує Володимир-Волинський районний відділ поліції.

“Зауважимо, що нині опікунська рада прийняла рішення щодо перебування сина в певний час у матері, а в певні дні й години – у батька. Однак судові засідання щодо того, з ким має жити малолітній син, досі тривають і, як зазначає одна зі сторін, затягуються. Однак поліція не має впливу на рішення суду. На всі виклики на лінію “102” щодо цієї ситуації і на всі конфліктні випадки поліція належним чином реагує, вона перебуває на контролі в працівників ювенальної превенції, адже йдеться про здоров’я малолітнього хлопчика”, – йдеться у повідомленні.

Нагадують, що поліція не уповноважена силоміць забирати сина від когось із батьків, адже наразі в дитини є і батько, і мати, а рішення опікунської ради має рекомендаційний характер, тому дорослі повинні цивілізовано вирішувати ситуацію між собою, у першу чергу, без шкоди для дитини.

Черговий інцидент трапився 24-го березня у Нововолинську. За цим фактом поліцейські зареєстрували відомості в ЄРДР та відкрили кримінал на обидві сторони.

Наголошують, що в цій ситуації остаточне рішення залежить не від поліції, а й від інших компетентних органів та від здорового глузду обох батьків.

Читайте також: насильство, побої та закриті кримінальні справи: мешканка Нововолинська розповідає, як рік страждає від колишнього співмешканця

Сергій Макарчук спростовує інформацію щодо насильства: колишня співмешканка перешкоджає зустрічам із сином та сама провокує скандали




один коментар
  1. Справжня МАМА свою дитину через такий кошмар ні при яких обставинах не дозволила б пройти…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота