<

У Нововолинську з початку війни на світ з’явилося 16 малюків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:50 | 10.03.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
624
/ Коментарі відсутні

Життя продовжується, щодня народжують нові українці! В Нововолинській лікарні з початку воєнних дій Росії проти України (з 24-го лютого) з’явилося на світ 16 малюків.

8 хлопчиків та 8 дівчаток. Шляхом кесаревого розтину відбулося 5 пологів, з використанням епідуральної аналгезії – 3. Серед новонароджених – хлопчик у пари переселенців з Києва, пишуть на фейсбук-сторінці медзакладу.

Серед імен, якими називали діток – Софія, Кавай, Нікіта, Лук’ян, Артем, Стефанія, Емілія, Мілана, Лука, Владислав, Софія.

Вагітні, які вимушені були через бойові дії переселитися на територію Нововолинської або навколишніх громад, можуть звернутися в жіночу консультацію КНП «НЦМЛ».

Лікарі акушери-гінекологи в відділенні жіночої консультації з початку російської агресії оглянули 18 вагітних та 14 гінекологічних пацієнток, які були вимушені покинути свої домівки.

У КНП «НЦМЛ» створені всі умови для комфортного перебування вагітних та породіль. В бомбосховищі акушерсько-гінекологічного відділення облаштований пологовий зал.

Життя не спинити, попри війну! Все буде Україна!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця