<

У Нововолинську винуватця смертельної ДТП звільнили від покарання: чоловік розкаявся у скоєному

20:44 | 18.03.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1954
/ 1 коментар

Нововолинський міський суд виніс рішення щодо справи чоловіка, який 5-го січня 2023 року скоїв ДТП у Нововолинську на пішохідному переході, що призвела до смерті жінки.

Про це пише ВолиньІнфо.

Чоловіку присудили іспитовий термін та судові витрати. Суд врахував прохання доньки загиблої і не позбавив чоловіка волі та права керування автотранспортом, оскільки винуватець щиро покаявся у скоєному та відшкодував збитки, спричинені його діями.

Нагадаємо, БУГ писав, що смертельна аварія сталася 5-го січня 2023 року на вулиці Луцькій у Нововолинську. Георгій С., керуючи мікроавтобусом Volkswagen Crafter, перевищив швидкість і здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок цього потерпіла отримала смертельні травми.

Родичі постраждалої, які були присутні на суді, підтвердили, що чоловік компенсував їм матеріальні та моральні збитки та щиро вибачився за спричинене горе. Вони виступили в захист водія, просячи не застосовувати до нього строге покарання.

Суддя Микола Ушаков визнав чоловіка винним за порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті людини, і призначив йому рік іспитового строку, а також зобов’язав сплатити 19 424 гривень за судові витрати. Рішення може бути оскаржено у апеляційному суді.

Руслана Климосюк, життя якої трагічно обірвалось 5-го січня в ДТП у Нововолинську, працювала санітаркою відділення стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування. 43-річна жінка допомагала нововолинцям, була чуйною жінкою та люблячою матір’ю трьох доньок.




один коментар
  1. Мм-депц. Що тут скажеш? Родичі загинулої відвернули справедливе покарання. А суддя призначив наймінімальніше з існуючих, дозволених законом. Це неправильно. Яке щире каяття? Людини немає! І не буде більше ніколи посеред нас. Ви розумієте це?

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця