<

У Нововолинську в маршрутки під час руху відвалилось заднє колесо

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:31 | 4.01.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
2896
/ коментарів 7

3-го січня у Нововолинську під час руху в одному з маршрутних таксі відірвалося заднє колесо. 

Про це повідомив мер міста Борис Карпус.

Пригода трапилася близько 18:00 на проспекті Перемоги. На щастя, ніхто з пасажирів чи перехожих не постраждав. 

“Такі випадки – неприпустимі! Маршрутки, які курсують в нашому місті, давно потребують заміни. Про це постійно говоримо з перевізниками. В них одне пояснення – малий пасажиропотік і низькі доходи.  Розіслав листи всім власникам маршрутів з вимогою оновити транспортні засоби: придбати нові, привести у відповідність ті, що є тощо. Мешканці заслуговують на комфортні умови проїзду”,  – йдеться в повідомленні.




коментарів: 7
  1. А як вони проходять техогляд ,як механік підписує маршрутний лист коли транспортний засіб не справний? Чи вже зараз це все відмінено ?

    • А можна мозгі включити перед тим як писати такий коментарій?І подумати про те,коли ломаєця техніка (транспорт),певно під час її роботи,чи може я помиляюсь?

  2. Коли будуть введені електронні квитки, зразу стане все на свої місця… Є пропозиція: необхідно розробити (реанімувати старі маршрути, щоб з’єднати всі мікрорайони міста і отг. Оголосити конкурс для перевізників… не тільки місцевих, які ринок поділили ще наприкінці 90-х, і не бідують. Саме цим і повинен занятися новопризначений начальник відділу.

  3. Вік маршрутки тут не причому. Колесо може відвалитися і в новому транспортному засобі, якщо колесо неправильно прикрутили коли міняли шину.

    • Та нє, це ше на заводі при виробництві зробили так шо гайки відкручуються. Гади!

  4. Тут можна годинами говорити хто винен і що не зроблено. Мабуть вже час діяти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок