<

У Нововолинську сталась аварія за участю службового авто ДСО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:05 | 16.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
10
/ коментарів 11

16-го січня у Нововолинську на проспекті Перемоги (біля магазину «Вопак») трапилася ДТП без травмованих осіб.

Аварія сталася за участю службового авто Державної служби охорони (ДСО) та легкового автомобіля марки «Оpel Vectra».

За попередньою інформацією, автівка ДСО здійснила наїзд на легкову машину.

Як зауважили очевидці, автомобіль Державної служби охорони їздив  на літній гумі. Та й щодо роботи комунальників у людей стосовно цієї ситуації були питання.

Працівники поліції відмовилися коментувати інцидент.




коментарів: 11
    • Не ха-ха а дурак написав а такіж вірять А комунальники ні в чому не винні? І на сьогоднішній час ак ви шановний написали поліція на старому жигулику ще й охорона яка повинна швидко реагувати на спрацювання. Потрібно трішки розумітись на цьому а потім кидати тупі коментарі, я до поліції відношусь рівно, але в тій ситуації є дуже багато винних, в тій ситуації не тільки списувати на одного водія.

      • Шановний,вчіть правила дорожнього руху.Водій повинен оцінювати і дорожню ситуацію і погодні умови,і в залежності від них вибирати безпечну швидкість і дистанцію.Ну,а те,що на дорогах бардак-є люди,які за це відповідають,отримають зарплату….

        • Не шановний а шановна правила дорожнього руху знаю досконало маю стаж 30 років. А люди які відповідають за дороги, дійсно тільки отримують зарплату і економлять дизельне пальне. А начальство Будує будинки з швидкістю звуку. А в цій аварії дійсно поліцейські не винні

          • І,все таки,перечитайте правила,ШАНОВНА. Від ВАС залежить життя і інших учасників руху.

  1. Як можна оцінити стан доріг і погодні умови якщо доріг і не видно… їдеш ніби по снігу а під ним лід… при швидкості 30 км/год гальмівний шлях легковика 12 метрів це по вашому нормально??? то зрозуміло шо по правилах хто ззаду той винен а по факту якби ви хоть раз когось ззаду “доганяли” по причині ну дуже слизької дороги то би подумали декілька раз перед тим як писати про правила і тд. до того ж ще треба розібратися чи водій легковика їхав по правилах і робив правильні рухи… того що сам не раз зустрічав горе-водіїв які на дорозі думають тільки про себе виїжаючи з дворів чи з другорядних доріг або просто балакають по тел не дивлячись ні в зеркала ні на дорогу.

  2. Той дядько на Таврії казав що почав гальмувати ше від ДСШ десь і не допомогло. Так само перехрестя біля лікарні там взагалі треба обочину брати. Майже на кожному перехресті авто буксує на зимовій новій навіть гуми. Будь то задній чи передній привід. Автобув навпроти бані не міг рушити.

  3. Ви ,мабуть ,не хочете не тільки зрозуміти,а навіть включити мізки і подумати,а без цього будете все життя так їздити і ковзатись. Тільки судовий позов до комунальної служби може врятувати Вас від відповідальності.І це при хорошому адвокатові.От з чия я згодний,так з тим,що аварійність не залежить від правил-це наслідок невиконання правил. Ви коли в автомобіль сідали,не бачили який стан доріг,чи погодні умови? Невже ніхто не дивиться телевізор і не бачить,як в Києві Кличка *човпуть*,а він в свою чергу -комунальні служби?

  4. Роман, якщо гальмівний шлях авто при швидкості 30км/год становить 12м., то на чому авто їде? На гумі чи на лижах і скільки колес в нього тормозить? За правильністю рухів і вибору безпечної відстані потрібно також слідкувати. Слідкуйте за шинами і за машинами, це наша з Вами безпека. З повагою до всіх.

  5. І ще. Подивіться на останню фотку-там дуже добре видно(по снігу)як гальмував автомобіль ДСО.Невже не бачите,що водій *провтикав*?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя