<

У Нововолинську шукають фахівця, який очолить організаційно-виконавчий відділ

07:28 | 26.09.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
1647
/ коментарі 2

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради інформує про вакантну посаду начальника організаційно-виконавчого відділу ради Нововолинської міської ради.

Про це повідомили на сайті міста.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Знання Конституції України та законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про державну службу», «Про запобігання корупції», «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», «Про статус депутатів місцевих рад».

Начальник відділу забезпечує: організаційно-методичне забезпечення діяльності міської ради, її постійних комісій і депутатів; планування роботи міської ради; здійснення контролю за організацією виконанням рішень міської ради, облік контрольних рішень міської ради; взаємодія з виконавчими органами міської ради з організаційних питань.

Для участі у співбесіді просимо надсилати резюме на електронну адресу: kadry@nov-rada.gov.ua

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків на посаді, умов та розміру оплати праці, інші дані про роботу надаються відділом персоналу виконавчого комітету Нововолинської міської ради за телефоном 31432 з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00.




коментарів: 2
  1. Анатоль, час взяти справи до своїх рук.
    Чи ви “хочете” тільки тоді, коли не пускають?

  2. А в якому вузі України навчають такій професії? Та ще зі стажем роботи в державних органах влади!!! Неяк для Громика місце приготували…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота