<

У Нововолинську п’яний підприємець за кермом хотів «порішати» з поліцією за 10 тис. грн

05:49 | 19.02.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
838
/ коментарів 5

Підприємець, який хотів у Нововолинську відкупитися від поліції десятьма тисячами гривень за п’яне водіння, заплатить 17 тисяч гривень штрафу. Раніше його вже позбавили водійського посвідчення.

Вирок ухвалив Нововолинський міський суд, – пишуть Волинські новини.

Як ідеться у матеріалах справи, ввечері 18 вересня минулого року на 15-му мікрорайоні у Нововолинську поліцейські через порушення правил дорожнього руху зупинили за кермом Renault Master Віктора М. Зрозумівши, що чоловік має ознаки алкогольного сп’яніння, йому запропонували пройти огляд.

Віктор М. своєю чергою запропонував поліцейським вирішити питання на місці, аби його не притягували до адміністративної відповідальності. Будучи попередженим правоохоронцями про ймовірний кримінал за такі дії, керманич все ж залишив десять тисяч гривень у службовому авто.

Під час розгляду справи Віктор М., який є підприємцем, визнав свою вину, розкаявшись у вчиненому. Чоловік повідомив, що наразі притягнутий до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.130 КУпАП з накладенням стягнення у виді штрафу з позбавленням права керувати транспортними засобами на один рік.

Зрештою суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.369 КК України, та оштрафував на 17 тисяч гривень.




коментарів: 5
    • То можливо і Ваш сусід може бути. А Ви ін не знаєте. Толку від цієї новини, коли не знати хто це. А так би знав в обличчя потенційного вбивцю на дорозі.

  1. цікаво, пан алкаш симпатизував Циплакову чи алкашу-вбивці прокурору у їхній тяганині?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота