<

У Нововолинську просять обрізати дерево, яке заважає пішоходам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:35 | 17.05.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарів 7

У Нововолинську активіст «Народного контролю» Володимир Власюк просить комунальників обрізати дерево, оскільки пішоходи змушені оминати його проїжджою частиною.

Відповідне звернення активіст надіслав Житлово-комунальному об’єднанню Нововолинської міської ради, – повідомляють у прес-службі.

Так, дерево знаходиться на перехресті вулиць Святого Володимира та Січових Стрільців. Його гілки нависли над тротуаром і заважають пішоходам, тому їм доводиться оминати його проїжджою частиною, що створює небезпеку для учасників дорожнього руху.

1zJNSFYAnRI




коментарів: 7
    • І Сапожніков просить, і Сторонський просить,і Рожелюк просить, і Гузь просить та навіть весь депутатський корпус просить, всі просять. Опа-на, а Новік то де?

  1. Я вважаю потрібно просто обрізати гілки, які звисають над пішохідним тротуаром. А в даному випадку , “хтось” хоче на куті побудувати у світлому майбутньому свій бізнес)))

  2. Маленьке доповнення: небезпеки немає, так як оминаючи його не потрібно виходити на проїзжу частину. Ніколи не обходив його, по дорозі, хоча маю зріст 187см. Політика=бізнес=лаве.

    • На тих деревах, які у Новіку ріжуть а потім на дошки, окремі бариги непогано собі наварюють у кишені

  3. Народ уважно читайте статтю, там сказано обрізати, а не зрізати. А обрізати, так це означає ліквідувати гілки які заважають проходу. Дерево ніхто зачіпати не збирається, нехай собі росте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок