<

У Нововолинську пройшли всеукраїнські змагання з мотокросу

18:16 | 9.07.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
1744
/ Коментарі відсутні

9-го червня у Нововолинську в районі 3-ї шахти відбулися масштабні змагання, близько 100 учасників виборювали переможні місця у IV етапі Кубка України з мотокросу.

Уже на традиційні змагання з мотокросу, що декілька років проводять у Нововолинську, приїхали учасники з різних міст України.

8-го липня відбулись вільні тренування, а 9-го липня – урочисте відкриття. Мотоциклісти змагались у таких класах – 50, 65, 85, хобі мх 1, хобі мх 2, мх 1, мх 2, жінки та ветерани.

На захід завітала чимала кількість вболівальників, особливо зацікавленими у даному виді спорту були дітки. На території проведення мотокросу охочі мали можливість придбати лимонад та посмакувати хрусткі бургери.

Під час проведення змагань на території працювали правоохоронці, муніципальна варта, рятувальники та медики. На сторінці Нововолинського центру первинної медико-санітарної допомоги повідомили про надану допомогу від медичної сестри під час проведення змагань.

Нововолинці приїжджали до 3-ї шахти на власних мотоциклах, повболівати за своїх фаворитів. Пропонуємо переглянути фоторепортаж від інтернет-видання “БУГ” з проведення урочистого відкриття змагань з мотокросу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця