<

У Нововолинську представили нового керівника муніципальної варти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:42 | 27.02.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
3234
/ коментарі 4

27-го лютого у Нововолинську представили нового керівника Муніципальної варти. Ним став Роман Артинюк.

Він має досвід роботи в силових структурах, працював поліцейським офіцером у Нововолинській громаді, повідомляє міський голова Борис Карпус.

Новий керівник провів робочу нараду з колективом. Муніципальна варта отримала ряд доручень. Зокрема, налагодження превентивної та роз’яснювальної роботи. Адже муніципали мають не лише фіксувати порушення, а й запобігати їм.

Роман Артинюк працюватиме за строковим трудовим договором, поки попередній керівник Сергій Смолярук виконує завдання із захисту держави.

“Хочу відзначити, що загалом четверо працівників Муніципальної варти поповнили лави Збройних Сил України в перші тижні війни”, -йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 28-го грудня відбулося урочисте відкриття поліцейських станцій у Благодатному та Грядівському старостинстві Нововолинської громади. Роботу розпочали два шерифи.

Керівник муніципальної варти Нововолинська Сергій Смолярук, який наразі вивільнений від роботи, поїхав на фронт захищати Україну. У студії «БУГу» говорили з ним про службу на передовій, забезпечення армії, можливий розвиток воєнних дій та, чи справляється муніципальна варта Нововолинська зі своїми обов’язками з новим керівником.




коментарів: 4
    • Запам’ятай: останні два слова НІКОЛИ не пишуться разом.
      Зараз же перепиши або завтра приходь з батьками!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця