<

У Нововолинську повідомили про два летальні випадки від коронавірусу за добу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 19.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1024
/ Коментарі відсутні

Станом на 19-те жовтня у КНП «НЦМЛ» перебуває 73 особи з підтвердженим результатом та ще чотири – з підозрою на COVID-19, дві людини померли.

67 осіб перебуває в інфекційному відділенні, 6 – у реанімаційному ковідному відділенні (2 – на апараті ШВЛ), повідомляють у фейсбуці Нововолинської лікарні.

Як зазначають, за добу зафіксували два летальні випадки – пацієнти віком 62 та 87 років із COVID-19, які мали важкі супутні захворювання.

Нагадують, що від 11-го жовтня офіційно підписаний пакет з НСЗУ для надання допомоги пацієнтам з коронавірусною інфекцію. У КНП “НЦМЛ” є достатній запас медикаментів, засобів індивідуального захисту, наявні 6 ковідних мобільних бригад.

Є 120 ліжок для надання допомоги хворим на коронавірусну інфекцію. Лікування коронавірусних пацієнтів не повпливає на якість та об’єми надання медичної допомоги. Хірургічні операції, проведення обстежень та стаціонарне лікування буде продовжене.

“Враховуючи стрімке збільшення пацієнтів, прохання до мешканців громади – дотримуйтеся соціальної дистанції, використовуйте засоби індивідуального захисту та вакцинуйтеся. Вакцинація – єдиний спосіб зупинити”, – йдеться в пості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя