<

У Нововолинську поряд із новим будівельним магазином буде автостоянка та газова заправка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:13 | 15.01.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ 1 коментар

У Нововолинську по вулиці Сокальській триває будівництво нового магазину будівельних товарів. Поблизу нього буде розташована автостоянка на 48 машиномісць та газова заправка.

10-го січня в приміщенні Нововолинської міської ради пройшли громадські слухання з приводу будівництва автостоянки для магазину промислових товарів по вулиці Сокальській, 1.

На слуханнях були присутні заступник міського голови Володимир Рожелюк, начальник відділу містобудування та архітектури Михайло Вісьтак, начальник відділу транспорту та зв’язку Юрій Коцура, три депутати міськради та чотири жителя вулиці Сокальської.

Магазин будівельних товарів площею 1620 кв.м. розташований на земельній ділянці розміром 0,3657 гектарів. Зліва від магазину планується стоянка для автомобілів на 48 місць. Земельна ділянка буде передана на аукціон.

Небайдужі жителі вулиці Сокальської, які взяли участь у слуханнях особливих зауважень з приводу майбутньої автостоянки не мали. Лише просили облагородити територію як слід. Згідно детального плану території для будівництва на дорозі передбачають розташувати баки для сміття. Місцеві мешканці просили перенести смітник на задній двір.

Також відмітили необхідність будівництва тротуару на протилежній стороні по вулиці Сокальській.

Рожелюк запевнив, що тротуар буде. На 2018-й рік близько 326 тисяч гривень закладено в міському бюджеті на його будівництво. Однак зауважив, що почекають перше півріччя, так як є інформація, що буде ремонт дороги «Ковель-Жовква» і в межах робіт передбачать і будівництво тротуару. Якщо ні, то виділять кошти із міського бюджету, – запевнив Рожелюк.

Користуючись нагодою жителі вулиці Сокальської ще раз відмітили, про необхідність спостереження за якістю повітря в даній місцевості, через скупчення на ній промислових об’єктів.

Справа поряд із магазином буде розташований стаціонарний автомобільний заправний пункт, а саме газовий модуль з 2-ма наземними резервуарами об’ємом до 10 м.куб. Земельна ділянка під будівництво газової заправки буде також виставлена на земельні торги.




один коментар
  1. О щось нове для новіка треба самому сходити глянути що там будують цікавож

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок