<

У Нововолинську пограбували квартиру. Поліція їхала 30 хвилин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:32 | 25.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
39
/ коментарів 10

У Нововолинську знову пограбували квартиру. 

Про цю подію у соцмережі розповіла потерпіла Katerina Niverska.

Допис публікуємо без змін.

“Який рідний не був б Нововолинськ,але жити в ньому стає дійсно страшно і небезпечно! Майже кожен день чула про якісь випадків з наркоманами, пограбуванням, але те,що це може статися зі мною і моєю сім’єю не чекала…Виходячи зразку з квартири, навіть уявити б не могла, що можна застати її в такому стані, все відкрити,розкидано , хвилину стояла в нерухомому стані поки змогла взяти себе і телефон в руки! Знаючи,як працює наша міліція, великих надій не покладаю на неї, але все ж таки… та після того коли я її викликала вони їхали 31 хвилину (хоча від них до мого будинку максимум 5 хв їхати)все зрозуміло…

Пропало багато речей цінних і дорогих не тільки в матеріальному плані. Зробила це фото пустих шкатулок не просто, це повністю передає емоції і стан після пережитого жаль втрачених дорогих речей , а ще дуже жаль,що разом з ними повністю вкрадено довіру до людей. Відчуття розчарування і дуже сильної огиди ,що хтось рився в твоєму домі, в твоїх речах і перерив все в мої середині…

Місто абсурду,бо за 20 хвилин після того як поїхала міліція під вікнами стояла машини зверху на багажнику були прив’язані довгі металеві вироби,які зрізали і вкрали, це було настільки важко усвідомити і прийняти ,що навіть зараз я ще напевно до кінця цього не розуміють.

Пишу це тут ,бо не хочеться щоб хтось пережив і відчув таке ж, тому що це в Нововолинську відбувається ледь не щодня і нічого не змінюється, ніяке з нововолинських видання про це майже не говорить, міліція говорить: “думаю нічого не знайдеться ,бо вже може в інший город на продажу їде, можна звичайно надіятись,якщо ви щасливчики”.Тому якщо помічаєте під своїми дверима чи в дверях якісь посторні речі, чи сміття обов’язково одразу реагуйте,це так звані “мєткі”, якими перевірється чи заходив хтось і коли в квартиру,змінюйте замки, бо до наших дверей ключ був підібраний!”




коментарів: 10
  1. На жаль,далі буде ще гірше. Такі ось, сумні наслідки Революції Гідності та аваківської реформи поліції, маємо в Україні,рівень злочинності виріс в десятки разів за два роки!

    • А тому, що це закономірно… У країні хаос і вседозволеність. А почалося це саме з революції. Потрібно подивитися правді у вічі. Як паплюжили і звинувачували беркут. Прямо вони були всі погані, а мітингувальники усі святі…А тепер ніхто не хоче нікого зачіпати. Можна бити, красти, безпідставно звинувачувати, обливати брудом і нікому нічого за це не буде. Можна обзивати і принижувати свого роботодавця, що хотіти те й робити, їздити в робочий час де заманеться і за це керівник навіть догану не може оголосити. Бо йдеш у наш суд і догану просто визнають неправомірною. Ось так і котимося в прірву… Адже у багатьох людей просто відсутня совість. Тому й творять і витворяють що хочуть… Вже й вбивства, як добрий день…

  2. Наші керівники,керують в свою сторону.закони підлаштовують під себе!Випускають з тюрем злодіїв,вбивць,щоб мати роботу знов садити назад звідки випустили.Скоро страшно буде вийти на вулицю вдень,за ніч вже і не кажу!Страшно за дітей,що часто лишаємо самих,бо працюємо з дружиною. Підбирають ключі,влазять вікнами,не знаю до чого все це свавілля приведе.

    • До Сапожнікова не полізуть, так як там хата напічкана апаратурою за крадені бюджетні гроші, мама не горюй. А якщо до тебе влізуть, і ще й ти будеш вдома, постриляєш чи порубаєш цих бандюків, то тебе ще й посадять.

  3. нету работы вот и краж много когда шахты закроют будет еще хуже тарифы на тепло заоблачные,спасибо за все нашему виктору борисовичу

    • В інших містах, що, краще?У Іваничах, що краще? Червоноградськи шахти не закривають? Таріфи, що Сапог встановлює, чи НКРЄКП? Ви раніше на кого працювали, шановна? Отож бо!

      • Хватить вже тут світитись, працівник виконкому. Чи хто там прихочується за ніком ГІСТЬ???

  4. Щоб прпинилися крадіжки потрібно не багато – зловити володимира солоненка (він же чечен недорозвинений) і компанію і відрубати хоча б пальці. І побачите крадіжок стане ЗНАЧНО менше.

    • І не пальці відрубати,а повісити перед міською радою на тому стовпі.За ВСЕ в місті відповідає ГОЛОВА-з нього і питати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок