<

У Нововолинську побили працівника водоканалу: потерпілого госпіталізували у важкому стані до медзакладу

22:25 | 29.07.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3076
/ коментарів 9

29-го липня близько 11:00 у Нововолинську на вулиці Миколи Леонтовича (Чайковського) під час ремонтних робіт стався конфлікт між слюсарем водоканалу та нетверезим мешканцем будинку. Виникла бійка, у результаті комунальник був госпіталізований в реанімацію у важкому стані.

Як повідомили правоохоронці БУГу, після обстеження потерпілому було поставлено діагноз – внутрішньо мозковий крововилив в обидві півкулі, забій головного мозку, присутнє незначне слабо виражене почервоніння на задній (потиличній) частині голови.

Відомості внесення до ЄРДР за ст. 121 ККУ, винуватця затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Як повідомив міський голова Борис Карпус, робітник «Водоканалу» працював над ліквідацією аварії, вийшов на роботу у свій вихідний, щоб дати воду жителям. Натомість став жертвою побиття нетверезого мешканця.

“Неприпустимий випадок. Беру на особистий контроль, щоб винний був покараний. Постраждалий має отримати належний медичний супровід і підтримку”, – йдеться у дописі.

Міський голова додав, що працівник КП «Нововолинськ водоканал» уже багато років працює на підприємстві, досвідчений та відповідальний.




коментарів: 9
  1. от що у нас з люди. Певно злість за ту іржаву хлорку, за яку ще й захмарні кошти доводиться платити, на простих роботягах зганяють. Вони то тут при чому? Просто виконують свою роботу, ще й у вихідний

  2. Єврейська мудрість: все шо заробиш у суботу – віддасиш лікареві.
    Нажаль цей дядько взнав це на власному досвіді.
    А вбивцю в тюрму!

  3. Люди, схаменіться! Там певно і так вже нікому працювати, одному на війні руку відірвало, іншого тут війна застала, чуть череп не проломили. І що тому ублюдку от так просто все з рук зійде?? Условку дадуть чи так насварять!???

  4. А у Жеку 1, хто буде “жертвою” – електрик або секретарка, ще у вівторок заявку подали, що світла у підвалі (укритті) немає? На ком злість зганяти?

  5. За що платимо у ЖЕК, якщо за 50 років, світильник у підвалі замінити не можуть?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок