<

У Нововолинську неподалік заправки «Укрнафта» стався вибух [ОНОВЛЕНО]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 14.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 5

13 вересня, вночі на вулиці Автобусній у Нововолинську стався вибух невідомого предмету під час якого було пошкоджено два легкові автомобілі. Потерпілих немає. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Правоохоронці зясовують усі обставини пригоди.

Близько 3 години ночі поблизу магазину на вулиці Автобусній у Нововолинську вибухнув невідомий предмет. Внаслідок вибуху пошкоджено автомобіль «Volvo ХС-70», який належить 53-річній місцевій жительці, та «Mitsubishi Lancer», який належить 33-річному жителю Нововолинська, – повідомляє прес-служба правоохоронців.

На місце пригоди виїхали керівництво Нововолинського відділу поліції, спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області та слідчо-оперативна група. Встановлено, що вибух стався орієнтовно з 02:30 по 03:00. За попередніми даними, ймовірно, вибухнула граната «Ф-1».

Внаслідок вибуху автомобілі зазнали механічних пошкоджень, у «VolvoХС-70» пошкоджено заднє скло та частково лакофарбове покриття, «Mitsubishi Lancer» – частково лакофарбове покриття. Потерпілих внаслідок вибуху немає.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи спрямовані на встановлення та затримання особи зловмисника.

Триває досудове розслідування.

dsc085286




коментарів: 5
  1. Наскільки я знаю вольво учасника АТО.
    Був період його всі шукали, тому що зник безвісти.

  2. А де це сказано що працівник міліції?? В любому випадку це шок, кідатися гранатами чи вибуховими пристроями в місті?!?!? Понапиваються в сіську чи обкуряться і граються в солдатікі. Вроді вже відомо хто це зробив…. Є свідкі і докази)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота