<

У Нововолинську на Алеї Героїв відбулась спільна молитва

19:18 | 28.07.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2296
/ коментарі 2

28-го липня з нагоди Дня Української Державності на площі В’ячеслава Чорновола у Нововолинську відбулась спільна молитва в пам’ять полеглим Захисникам.

У заході взяли участь родини загиблих військовослужбовців, міський голова Борис Карпус, мешканці Нововолинської громади та представники різних релігійних конфесій.

100 Захисників втратила Нововолинська громада. Їхні портрети розмістили на Алеї Героїв.

Цей меморіал є нагадуванням кожному мешканцю і гостю, що в Україні триває повномасштабна й жорстока війна, яка забирає життя молодих хлопців і дівчат, чоловіків і жінок, дітей, цивільних і військових. 

Згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського Орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно) нагороджено Героя Тараса Харука, орденом «За мужність» II ступеня (посмертно) – Героя Сергія Андросова, орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) – Героя Сергія Трохимовича. Нагороди сьогодні вручили рідним Героїв.

Панахиду за загиблими Героями відслужили настоятелі православних храмів громади. Спільно всі помолилися за Україну, її Захисників та довгоочікувану перемогу.

Вічна пам’ять Героям! Слава Україні!




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок