<

У Нововолинську готуються до проведення робіт з виготовлення і встановлення пам’ятника Героям Революції Гідності та АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:04 | 9.06.2021 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1456
/ Коментарі відсутні

9-го червня міський голова Нововолинська Борис Карпус провів робочу нараду спільно з нардепом Ігорем Гузьом і головою громадської організації «Незламні нововолинці» Володимиром Демчуком. Нещодавно завершився відкритий архітектурний конкурс і була обрана краща пропозиція пам’ятника.

Ескіз-переможець був схвалений батьками й родичами загиблих, але з урахуванням їхніх побажань, – йдеться на сторінці мера.

“Днями чекаємо приїзду в Нововолинськ архітектора. Обговоримо всі деталі, оглянемо місце для спорудження, вислухаємо побажання дружин і матерів наших Героїв”, – зазначається у дописі.

Народний депутат Ігор Гузь вболіває за те, щоб у Нововолинську чимшвидше спорудили цей меморіальний комплекс. З його ініціативи було виділено 500 тисяч гривень із субвенції на соціально-економічний розвиток. Таку ж суму очікують із другого траншу «соцеконому».

“Сподіваюся, що 14 жовтня, на свято Покрови Божої Матері та День захисника України, ми зможемо урочисто відкрити пам’ятник Героям Майдану та АТО в Нововолинську. Тут, навпроти будівлі міської ради, має бути місце, де жителі зможуть віддати данину шани загиблим землякам”, – зазначає Борис Карпус.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя