<

У Нововолинському ліцеї №5 відкрили меморіальні дошки загиблим Героям, які там навчалися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 11.04.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1416
/ Коментарі відсутні

11-го квітня відбулося освячення пам’ятних дошок загиблим Героям, які встановили на фасаді Нововолинського ліцею №5.

Віталій Саковець, Вадим Семенюк, Сергій Трохимович, Володимир Губерук – військовослужбовці, які загинули під час повномасштабного вторгнення. Всі вони навчалися у ліцеї №5. Щоб вшанувати їхній подвиг та назавжди закарбувати світлу пам’ять про Героїв на будівлі ліцею встановили меморіальні дошки. Поряд знаходиться ще одна меморіальна дошка Героя Василя Касьяна, який загинув в АТО у 2015 році.

“Біль стає врази сильніша, якщо знав особисто загиблих Героїв. Ці молоді чоловіки намагалися жити на повні груди, будували плани на майбутнє, створювали сім’ї, хотіли просто ростити дітей та насолоджуватися життям. У пам’яті вчителів ліцею вони завжди залишаться такими життєрадісними, кмітливими хлопчаками, які дійсно намагалися всього досягнути у тому житті…не склалося.

Шановна родина та батьки загиблих, сьогодні ви не самотні у своєму горі, віднині ваші сини стануть ангелами охоронцями наших дітей. Вони щодня будуть зустрічати та проводжати своїми поглядами учнів з навчання, вони незримо будуть присутні на всіх наших виховних заходах. Їхній героїзм буде навчати майбутні покоління ліцеїстів простих істин про гідність, честь, патріотизм. Наша задача зберегти пам’ять про наших мужніх захисників, не забувати, що вони поклали найдорожче за те, щоб ми могли спокійно жити, працювати в мирній та незалежній державі”, – зазначила директорка ліцею Майя Кльофа.

“На жаль, ми є свідками того, як наші воїни та захисниці віддають найцінніше, що у них є – життя…Щоб ми могли сьогодні вчитися, водити діток у садочки та школи. Ми повинні нести протягом життя подвиг, які наші Герої зробили. І кожен має знати, що вони загинули, щоб ми з вами гідно далі продовжували їхню справу. Відкриваючи ці пам’ятні дошки ми розуміємо, їхній внесок насправді безцінний. Дякуємо родинам за те, що виховали справжніх синів і Героїв нашого міста та країни “, – сказав міський голова Борис Карпус.

Вічна пам’ять та вічна слава загиблим Героям!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя