<

У Нововолинській бібліотеці-філії відкрили «Клуб елегантного віку»

10:47 | 28.12.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
268
/ Коментарі відсутні

27-го грудня у Нововолинській бібліотеці-філії №1 на 15 мікрорайоні відкрили читацький та навчальний простір «Клуб елегантного віку».

Про це інформують на фейсбук-сторінці міської ради Нововолинська.

В оновленому приміщенні книгозбірні мешканці громади та внутрішньо переміщені особи, віком 50+, зможуть опанувати навички цифрової грамотності, взяти участь у цікавих заходах, покращити свій психоемоційний стан та поспілкуватися у дружній компанії.

Реалізувати проєкт вдалося спільно з благодійним фондом «Рокада» Волинь, який профінансував купівлю меблів та техніки. Ремонт у приміщенні бібліотеки зробили за кошти бюджету громади.

На відкриття простору завітали керуюча справами виконавчого комітету Нововолинської міської ради Валентина Степюк, начальниця відділу культури Марія Душук, директор Нововолинської централізованої бібліотечної системи Аліна Регешук, представники БФ «Рокада» Волинь, відвідувачі бібліотеки та ВПО.

“Впевнена «Клуб елегантного віку» стане місцем втілення найрізноманітніших ідей та творчих задумів”, – зазначила Валентина Степюк.

Схвальними відгуками про відкриття простору поділилися внутрішньо переміщені особи. За їхніми словами, це чудова можливість з користю проводити своє дозвілля, навчитися чомусь новому і знайти дружню підтримку.

Наприкінці заходу любительське обʼєднання «Надія» заспівав колядки та привітав присутніх з Різдвом Христовим.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота