<

У Нововолинськ готові переїхати чотири підприємства з гарячих точок України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 8.04.2022 / Нововолинськ /
Перегляди
6978
/ Коментарі відсутні

У Нововолинськ мають намір переїхати чотири виробництва з гарячих точок України.

Про це розповів очільник міста Борис Карпус.

Нововолинськ потрапив до урядової програми з релокації бізнесу. Міська влада сформувала список з понад 50 об’єктів вільних площ в місті. Близько 20 зацікавлених підприємців оглянули Нововолинськ, 4 – готові перевезти своє виробництво. Це – невеликі виробництва, малого та середнього бізнесу, які будуть сплачувати податки в нашу громаду.

“Якщо говорити про переїзд великого виробництва, то є виклики з житлом для їхніх працівників. Тому окремо займаємось створенням реєстрів вільного житла, ведемо дискусії з забудовниками, щоб вони могли швидше добудувати розпочаті об’єкти, обговорюємо і модульне будівництво за спонсорські кошти”, – сказав Карпус.

Вимоги до бізнесу, який хоче здійснити релокацію в Нововолинськ, – це експорт продукції за кордон, незалежність від внутрішнього ринку та влаштування на роботу ВПО та місцевих жителів.

Нововолинськ приваблює бізнес тим, що розташований поблизу кордону, тут немає стратегічних обєктів та місто має статус території пріоритетного розвитку з податковими пільгами. Також є достатньо робочих рук.

Фото на головній – ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок