<

У Нововолинську школярі повернуться за парти, діти – в садочки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 9.11.2020 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарі 3

Навчальний та виховний процес у Нововолинську буде відновлений.

Про це БУГу повідомила начальниця управління освіти Ольга Лакиш.

Школи розпочнуть приймати школярів у вівторок, 10-го листопада, заклади дошкільної освіти – з 11-го листопада.

Нагадамо, 7-го листопада члени Державної комісії підтримали запропоновані Волинською ОДА обмеження, що діятимуть на територіях із «червоним» рівнем та дозволили роботу закладів освіти.

В управлінні освіти наголошують, що батьки повинні слідкувати за здоров’ям дітей і перевіряти температуру щоранку. Школярі мають не забувати про наявність захисної маски.




коментарів: 3
  1. А якщо я хочу увесь час “червоної зони” вчитись дистанціонно, то також можна.?
    Втрачено здоровий глузд…

  2. Зрозуміли врешті що з того “альо прийом дуб, дуб, я береза..” нічого путнього не буде, то хтось забув про трансляцію, то інтернет глючив, то ще щось, а діти то і так вчитися не бажають. Добре якщо мамочка на утриманні в таточка або таточко на утриманні в мамочки та сидить вдома і має купу вільного часу то може хоч контролювати те домашнє навчання , а якщо обидва працюють?..

  3. Хай вчаться . Все одно втікають з дому та контактують між собою, поки батьки працюють щоб їх прогодувати. То яка різниця, на дворі, на шкільному стадіоні, біля магазину чи у школі. Силою ж нема сенсу тримати біля себе і за батарею не прив’яжеш) Та й запрєтний плод слащє як то кажуть.. Хай вчаться , може хоч щось в головехах залишиться а то від того стріму толку мало

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок