<

У Нововолинську затримали п’яного водія, який чинив опір та побив поліцейського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:27 | 11.01.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
30
/ коментарів 5

У Нововолинську 9-го січня, близько 15 години, між 5-им та 6-им мікрорайонами за порушення ПДР затримали водія Ford Mondeo. Мешканець Іваничівщини керував напідпитку, чинив опір та спричинив тілесні ушкодження одному з правоохоронців.

Про це повідомляє поліція Волині.

Зазначають, що наряд групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль Ford Mondeo за  низку порушень правил дорожнього руху. Окрім того, водій, 50-річний житель Іваничівського району, перебував за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння.

Аби уникнути адміністративної відповідальності за скоєні правопорушення (ч. 5 ст. 121; ч.1 ст.122; ч.1 ст.126; ч.1 ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення), водій чинив опір поліцейським: поводив себе агресивно, нецензурно лаявся, шарпав правоохоронця за формений одяг та завдав тілесні ушкодження поліцейському.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Слідчі затримали правопорушника за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили йому про підозру у скоєних злочинах за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України.

11-го січня вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває слідство. 




коментарів: 5
  1. Живу в домі навпроти ! І все наблюдав ! Ці дікарі тіпаа поліція. Не зупинили його він стояв там на місці ! Да пяний був! не молодець ,але він не їхав! А інша ситуація їхав мій знайомий теж був не першой свіжості пив але не пяний! Карочє в двух словах зупинили спмтали чи поїде в лікарню він не відмовився…вони попросили пересісти в машину через хвилинмаксимум він вернувся і полиняв на 150 євро ( розвели бо можна було і за палтос відкупитись ) але то такє ! І ми поїхали далі . А щє сміття викіноло що можна далі їздити тількі попросили вже не вживати алкоголю багатоо ! Отак і живем! Чєлєндж А за скільки ти відкупився від полюцейськіх ?

  2. Дана особа вже не вперше робить подібне і має проблеми з законом !!!!

    Особисто був свідком усього , це просто жах чесно кажучи … Навіть з скептичним ставленням до поліції , п’яний – бидло водій поводив себе вкрай агресивно з самого початку події і діалогу !!!!

  3. Не їхав водій якого затримали а він сам стояв ??? Ну навіщо так обманювати ?!! Є свідки які бачили подію із самого початку і це три хлопця, вроді як поліція взяла їх пояснення. Дуже агресивний був водій, ті хто бачив подію не скаже інше. Ви можете піти у суд за свідка , і сказати що водій не їхав , а просто стояв)))) але за дачу неправдивих показів у судді, ви будете мати условку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота