<

У Нововолинську виконком затвердив проєкт бюджету громади-2021: 18 грудня відбудуться бюджетні слухання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:01 | 17.12.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради 17-го грудня затвердили проєкт бюджету-2021.

Зазначимо, у п’ятницю, 18-го грудня о 14:00 у залі засідань міської ради на першому поверсі відбудеться громадське обговорення проєкту бюджету. Остаточно погодити головний кошторис громади мають депутати на засіданні сесії 23-го грудня.

Як зазначав міський голова Нововолинська Борис Карпус, в місті вперше відбудуться бюджетні слухання, на яких головні розпорядники коштів зможуть поспілкуватися з депутатами Нововолинської міської ради, буде показана презентація.

Проєкт бюджету Нововолинської громади на 2021 рік розміщено на офіційному сайті міста.

На засіданні виконкому були присутні головні розпорядників коштів. Начальник фінансового відділу Галина Бурочук розповіла про основні видатки у проєкті бюджету.

Дохідна та видаткова частини бюджету збалансовані. Левова частка в ньому – це заробітна плата працівників бюджетних установ, оплата енергоносіїв і на розвиток закладено надто мало.

Обсяг доходів бюджету міської територіальної громади на 2021 рік обраховано в сумі 378 мільйонів 50,2 тисячі гривень.

Видатки загального фонду бюджету громади складуть 362 мільйони 474,5 тисяч гривень, спеціального фонду – 15 мільйонів 576 тис. гривень, у тому числі бюджету розвитку – 4 мільйони 305 тисяч гривень.

В зв’язку з адміністративною реформою, з 2021 року за рахунок коштів Нововолинської територіальної громади будуть утримуватися дошкільні заклади сіл Тишковичі, Низкиничі, Грибовиця; школи сіл Гряди, Низкиничі, Грибовиця; заклади культури сіл Гряди, Тишковичі, Низкиничі, Грибовиця.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок