<

У Нововолинську виявили 25 нових випадків коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:51 | 16.10.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Загалом станом на 10:00 16-го жовтня у Нововолинську зареєстровано 853 випадки захворювання на Covid-19, які підтверджені лабораторно. 528 людей одужали, 16 випадків летальні.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено 25 нових випадків коронавірусної хвороби, – інформують на сайті Нововолинська.

За увесь період пандемії зроблено 388 швидких тестів і взято 4 139 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР.

Також у Нововолинській центральній міській лікарні методом ІФА М зроблено усього 2311 аналізи та методом ІФА G – 573 аналізи.




один коментар
  1. Може, не буде зайвим частіше
    демонструвати ролики, в яких буде показано наочно, як правильно обробляти руки, використовувати захисну маску та рукавички, що зробити, коли прийшли з вулиці додому і т.п. І тоді буде менше людей, які захищають тільки своє підборіддя і не думають про захист свого здоров’я. Я вже не кажу – про захист оточуючих від нас. Це вже з іншої сфери – культури. І не треба казати, що маски не допомагають. Адже науково доведено, що кількість  вірусів, які  потрапили в організм людини, наряду з іншими факторами, впливає на важкість протікання захворювання. А знання ніколи не бувають зайвими. Здоров’я вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота