<

У Нововолинську відбудеться турнір з армспорту пам’яті Андрія Пушкаря та Віктора Яреми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:26 | 6.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
47
/ Коментарі відсутні

8-го листопада 2019 року у Нововолинську відбудеться перший відкритий Чемпіонат міста з армспорту, присвячений пам’яті Андрія Пушкаря та Віктора Яреми.

Змагання проходитимуть у трьох вікових категоріях: серед школярів 9-11 класів, учнів професійно-технічних закладів і студентів вищих навчальних закладів та аматорів, – йдеться на сайті Нововолинської міськради.

Відкритий Чемпіонат міста з армспорту пам’яті Андрія Пушкаря та Віктора Яреми проходитиме у Будинку спорту СОКу «Шахтар». Початок – о 14.00 годині.

Андрій Пушкар – заслужений майстер спорту України, багаторазовий чемпіон Європи та світу.

Нагадаємо, спортсмен – рукоборець був головним суддею турніру з армрестлінгу за Кубок міського голови, який проходив у Нововолинську минулоріч 10 листопада.

Після завершення цих змагань він провів майстер-клас з армрлеснігу. А через кілька днів, 14 листопада,  стало відомо, що Андрій Пушкар загинув унаслідок ДТП.

Змагання з армрестлінгу у Нововолинську активно підтримував депутат міської ради Віктор Ярема. Він був одним з організаторів і спонсорів цього спортивного заходу. Його життя забрало ДТП, яке трапилося 8-го серпня в Шацьку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок