<

У Нововолинську відбудеться передсвятковий ярмарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 1.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ коментарі 4

12 жовтня у Нововолинську на вулиці Героїв АТО біля центрального ринку відбудеться передсвятковий ярмарок з продажу продовольчих, непродовольчих товарів та сільськогосподарської продукції. 

Ярмарок розпочне роботу о 08-00 годині. Заїзд автотранспорту здійснюватиметься до 08-00 годині, а виїзд – з 15-00 години, – повідомляє пресслужба міської ради Нововолинська.

До участі в ярмарку залучені підприємства торгівлі, сільськогосподарські підприємства, фермерські господарства, товаровиробників Волинської та інших областей. Їх керівникам необхідно мати усі необхідні документи, що підтверджують якість та безпечність реалізованої продукції.

Торгівлю товарами будуть здійснювати на визначеній території.




коментарів: 4
  1. Озимчук з Гаврилюком устроять нововолинцям свій ярмарок злочинних комунальних тарифів, так, що мало нікому не покажеться.

  2. Ринок давно треба прибрати,а тих бізнесМанів купі-продай” краще хай поляки наймуть і побудують свій торговий центр)

  3. А ціни будуть дорощі ніж у звичайний день й не кого приїзжого. Баригі з ринку повилазять до дороги та дертимуть в тригорла з довірливих покупців. Та й порівняйте ярмарок у Володимирі та наше торгище. У них там концерти, конкурси, розваги, а у нас баригі з Нововолинського ринку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця