<

У Нововолинську розшукують доґхантера, який полює на собак

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:34 | 2.11.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
12
/ коментарів 14

У Нововолинську невідомий познущався над собакою, жорстоко її побив та порізав. Песика не вдалося врятувати. Хазяїн розшукує доґхантера, адже, виявляється, це не перший подібний випадок.

Подія трапилася 25-го жовтня близько обіду в районі вулиць Грушевського та Небесної Сотні.

Про неї розповів Сергій Ковтун у фейсбук-спільноті Нововолинськ інфо та поділився фотографією песика з прийому ветеринара, на якій видно жахливі рани. На жаль, зазначає, вони були неусмісні з життям.

Після спілкування з мешканцями району чоловік вияснив, що це не перший подібний випадок. Чоловік розповів, що пропонує винагороду за інформацію про догхантера.

“Якийсь нелюд вистрелив 2 рази, вдарив по голові та якимось гострим предметом пробив шию моїй собаці. Пес терміново був доставлений до ветеринара, але травми виявились несумісні з життям.

Після спілкування з ветеринаром та знайомими з того району вияснилось, що останнім часом це не перший випадок. Із подібними травмами вже доставляли котів та собак. Можливо, хтось був свідком даної події чи володіє інформацією про цього “догхантера” прошу поділитись-пристойну винагороду і конфіденційність гарантую”.

Зазначимо, що існує кримінальна стаття 299 за жорстоке поводження з тваринами. Покарання за подібні дії – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Головне фото – ілюстративне




коментарів: 14
  1. Думаю він заховався у гуртожитку по вул.Шухевича та чекає на вранішню здобич що збігатиме з 5го поверху

  2. Менше собак які бродять – краще та спокійніше жиитя в місті!!! За ваших бездомних собак, не так вже й давно біля Атб мене мене вкусив собака якого ніхто не чіпав бо стояв з дружиною та дітьми на сходах та докурював цигарку, пес підбіг і укусив за ногу, в результаті порвані нові джинси та укус і переляк дітей бо могли на мому місті бути вони. То яка мова йде про собак яких тушать? Маєш собаку гуляй з нею на привязі, бездомна-на*** приспати!!! Найшлися захисники тваринок.

    • Собаки справді відчувають мерзотних людей. Ти точно такий! Не дивно ж що гризнули саме тебе. Мене, наприклад, дратують малі діти, які не виховані, пхаються в натовпі, кидаються один на одного, та лаються гірше собак. Ніхто ж із посторонніх цим діточкам навіть слова не кеже, правда? Тоді треба і мамочкам, таточкам казати, щоб гуляли зі своїми дітьми на повідку! Йди займайся виховання своїх потомків, нічого тут дописувати. Не твоя справа. І не кури при дітях!

  3. А де ти в той час був чого твоя собака з людиною могла контактувати ? Чи він до тебе в квартиру прийшов і вбив її?

  4. Людина теж жива істота.Може теж почнемо бігати, кусати людей, бити морди.?Чому б ні?

  5. Дивлячись на деякі коментарі, аж мороз по шкірі. Скільки злоби та жорстокості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота