<

У Нововолинську пройшов турнір «Еко-футбол» серед вихованців пришкільних таборів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:29 | 20.06.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

19 червня, у Нововолинську на майданчику зі штучним покриттям СОКу «Шахтар», в рамках Днів сталої енергії, відбувся турнір з міні-футболу «Еко-футбол» серед вихованців пришкільних таборів.

У футбольному турнірі, який організував відділ молоді та спорту міськвиконкому, взяли участь 5 команд, – повідомляє Нововолинськ.com.

Аби здобути омріяну перемогу, школярі, змагаючись, доклали максимум зусиль. Тому на площадці вирували справжні пристрасті: азарт, розчарування, радість перемоги, «гаряча» підтримка вболівальників. Від цього змагання стали запеклими, напруженими й емоційними, але, водночас, захоплюючими.

Юні футболісти продемонстрували високий технічний рівень і хорошу змістовну гру. Адже здаватись і поступатись конкурентам не хотіла жодна з команд.

У результаті напруженої боротьби третє місце посіла команда ЗОШ №3, срібло вибороли учні гімназії. А перемогу святкували вихованці пришкільного табору ЗОШ №4.

Переможці та призери отримали грамоти, медалі та кубки. Всі учасники змагань нагороджені солодкими призами від організаторів цього спортивного свята.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа