<

У Нововолинську провели акцію до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:34 | 30.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ 1 коментар

30-го липня відзначають Всесвітній день протидії торгівлі людьми. З цього приводу у Нововолинському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся круглий стіл «Торгівля людьми: це може трапитися з кожним». На вулицях міста розповідали про протидію торгівлі людьми.

У засіданні взяли участь представники Центру – Анжела Карпінська, Служби у справах дітей – Іванна Думич, Нововолинської міської філії Волинського обласного центру зайнятості– Оксана Самолюк, Нововолинського бюро правової допомоги – Тамара Нич, Нововолинського відділу поліції – капітан поліції Оксана Цицора. Про це йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

Присутні обговорили важливість проблемного питання у реаліях сьогодення, коли молоді люди шукають нелегального працевлаштування, діти залучаються до жебрацтва, а людська байдужість може привести до сучасного рабства.Учасники наголосили на дотриманні чіткого взаємоінформування щодо виявлення осіб, які постраждали від торгівлі людьми.

На завершення заходу працівники служб організували спільну акцію на вулицях міста. З перехожими проведено роз’яснювальну роботу, надано інформаційні матеріали, у яких можна знайти контактні дані тих, хто може захистити,  куди і коли звертатися у випадку потрапляння у скрутну ситуацію.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота