<

У Нововолинську повідомляють про пониження тиску та погіршення якості води

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:08 | 18.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 8

Нововолинський водоканал повідомляє, що у зв’язку з роботами по реконструкції водопровідних мереж міста 18-19 вересня 2019 року можливе пониження тиску та погіршення якості води у місті Нововолинську.

Реконструкцію водопровідних мереж Нововолинська ведуться за проектом третьої черги заміни водогонів, – інформує об 11:20 18-го вересня адміністрація КП «Нововолинськводоканал» у фейсбук.

У випадку виникнення питань та пропозицій, просять звертатись на підприємство “Нововолинськводоканал” за телефоном (03344) 49025 або за адресою: м.Нововолинськ, пр-т Перемоги, 20.




коментарів: 8
  1. Все правильно! Ціни за іржаву воду та поганий тиск треба підвищити в два рази! Треба взяти новий кредит на шість лямів зелені

  2. коротше, бери кредити – не бери кредити, підвищуй ціну – не підвищуй – якість все рівно буде зменьшуватися ! може це така властивість води в межах Новіку ? відкриття тягне на Нобелевку !

    • То може дати міським комунальним начальничкам по нобелівці кожному, що б вже вони врешті втішилися. 6 лямів евро пішло комусь під хвіст.Як йшла роками іржава вода так і зараз тече з кранів.

  3. Біля м’ясокомбінату прорвало трубу, вода залила дорогу, що пройти неможливо не замочивши взуття. Вода тече аж до прохідної м’ясокомбінату. Від Дня незалежності тече “річечка”, дзвонили неодноразово диспетчеру. І нічого ніхто не робить. Який може бути тиск?

    • От тому, пані Тетяна, вони і хочуть підняти з 1.01.2020р. нам тариф за воду в два рази. Щоб свою безгосподарність окупити за рахунок громадян. Вода тече …Незабаром , як вже сніг буде, можно буде побачити де труби опалення проложені. То так теплоенерго землю гріє, а людям тисячні тарифи виставляє! І взагалі, наше чудове містечко Нововолинськ- найбільш дороге чудове містечко в Україні по рівню комунальних тарифів та добробуту комунальних начальників!

  4. Вам не вгодиш ні в чому: роблять погано,не роблять погано. Невже вам всім так важко ще трішки потерпіти? Скільки терпіли, та залишилось зовсім мало часу терпіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок